EVENT: Apple & SAP Round Table Aarhus

EVENT: Apple & SAP Round Table Aarhus

Once again - this time at our office in Aarhus - we have the pleasure to invite customers and friends to an exclusive roundtable about #SAP #Apple and #SAPCloudPlatform!

At SAP og Apple har indledt et strategisk samarbejde er vel næppe en nyhed der er undgået os, der dagligt arbejder med SAP. Men hvad betyder det, når verdens mest avancerede ERP system bliver tilgængeligt på verdens mest intuitive platform?

Det vil vi gerne belyse i et ekslusivt “roundtable” i invokers’ Design Thinking Studio i København. Her vil vi på en lærerig formiddag, sammen med Apple, vise perspektivet i at tilbyde virksomhedens brugere brugergrænseflader i samme kvalitet som vi forventer som private forbrugere. Ved at kombinere native apps til iPhone og iPad med mulighederne i SAP Cloud Platformen deler vi indsigt i, hvordan du kan effektivisere SAP-arbejdsstyrken. Både internt og eksternt.

Det lærer du:
Hvordan Apple og SAP sammen giver virksomhederne muligheden for brug af realtidsdata leveret på iOS.Hvordan det nye SAP Cloud Platform SDK til iOS vil gøre det muligt for udviklere at opbygge næste generations iOS-apps.Vigtigheden af verdensklasse UX og hvor meget det betyder for businesscasen i IT projekterHvordan I kommer i gang og planlægger næste trin i den samlede rejse

Agenda
08:30 – 08:45 Registrering og morgenmad
08:45 – 09:45 Strategisk indblik i samarbejdet mellem Apple & SAP
10:00 – 10:45 Vestas Case – Mobil planlægningsværktøj
10:45 – 11:30 Værdien af UX og hvordan I kommer igang
11:30 – 11:00 Diskussioner og Q/A + frokost to-go

Tilmelding
Det gælder om at tilmelde sig hurtigt, da vi afholder det meget dialogbaseret med max 16 deltagere, max 3 deltagere pr. virksomhed.
Deltagelse er gratis, men vi tillader os at opkræve no-show fee på 1000DKK pr. person ved udeblivelse uden afbud og afbud efter 29/10-17.OBS: Arrangementet foregår på dansk.
Vi glæder os til at se dig

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activi...